čtvrtek 1. května 2008

Náš div, kdo vi kdy...:)

10 komentářů:

Unknown řekl(a)...

ja vim kdy presne :-)

Anonymní řekl(a)...

já taky :)

Anonymní řekl(a)...

všímaví :-)

Unknown řekl(a)...

to je vysmech souperum, vzdyt oni nekteri takovou obranu jetse ani nemaji, nesmejte se jim
jarmo

Anonymní řekl(a)...

obrana vypada zajimave ... jeste by to chtelo, aby se stihalo i zasobovani obilim. Nekteri z vas si DS pletou s odkladistem def jednotek a na posilani zasob kaslou. Nevim jak ostatnim galum, ale me tam uz hlady chciplo pres 8000 falanxu - a to me docela sere!
Mekon

Andy řekl(a)...

me to taky sere... pak jsou teda jeste taci, kdo tam ani neposlou jednotky, ani obili... Taky plno tech co posilaj celych 20000 za den (a to ne kazdej).. No co... Btw nevi nekdo podle ceho se ridi to chcipani jednotek pri hladu? Bo kamosovi z ally uz taky pochcipalo docela dost jednotek a me jeste zadna.

Anonymní řekl(a)...

začnou chcípat jednotky kterých je tam nejvíce, takže pokud jeden člověk pošle 50k pretoriánů a jeden 5k pretoriánů z 10 vesnic, tak 1. začnou chcípat ti z těch 50k co přišli najednou ;)
jinak já denně posílám kolem 200-250k obilí, včera 315k, ale to je max co si za den můžu dovolit :(

jinak obrana je pěkná, obzvláště když si člověk uvědomí jak rychle se seběhla :) teď je tam toho doufám 5x tolik, lépe 8x ;)

Anonymní Dawrin :)

Anonymní řekl(a)...

Ja posilam take okolo 300 000 denne, ale ani to nestaci utahnou ty flakace :(

Andy řekl(a)...

jo jenze ten clovek tam nemel nejvic jednotek, lidi co maj treba vic jim to nezdechlo... podle narodnosti to taky neni...

Anonymní řekl(a)...

ono to asi neni podle poctu nebo narodnosti, ale podle ceny jednotky, tedy kolik stala surovin. Jelikoz falanxove jsou nejlevnejsi def jednotka ve hre, tak pri nedostatku obili asi chcipaj jako prvni ... jinak nevim, cim by to mohlo byt.
Mekon