středa 28. května 2008

Další návštěva u Socana

U socana se dveře, promiňte brány v opevnění netrhnou, protože je blízko a tak je lákavým cílem pro všechny, kterým zbyla hromada vojáků s předimenzovaným doprovodem těžké techniky.
Musím si postěžovat, že sám jsem se musel plácat až k Severce, posílat armádu někdy ve 4:00 ráno, takže jsem všem tenhle krátký výlet, navíc naplánovaný tak, aby vyráželi v oblíbenou dobu (někdo ráno před krmením slepic, někdo těsně po večerníčku), celkem záviděl. Když armády v pondělí vyrážely, dozvěděl jsem se, že konkurence už je na cestě, a to z řad naších i Keria. Nicméně v pondělí se mířilo na sklady a cílem naší akce bylo podívat se na zoubek vysoké stavbě divu.

22:01:00 VHP - MarinerX[ManoNera]


22:19:56 tony.pe[ERAGORNI], beranidla

Shromaždiště ? -> 0

23:00:02 mpaluze[C.o.T #1], beranidla

23:02:01 dodo78 [ManoNera]

Tržiště ? -> 0

23:35:48 Borg[ERAGORNI] podle svých slov "překvapivě i něco sundal"

Velká sýpka 20 -> 18
Hlavní budova 20 -> 18

00:06:44 Zuzika 2[C.o.T #1]

Div světa: 74 -> 25

00:06:55 calfa[JK¹]

Div světa 25 -> 0

01:03:32 lkpr[JK²], veterán od Kamiliana, mířil na div, který byl ale už zbořený

Obilné pole ? -> 0

04:19:30 peppino[C.o.T #1]

Obilné pole 10 -> 9
Div světa ? -> 0

Takže div se nakonec podařilo zbourat dokonce 2x. Beranidla šla nadarmo, protože zeď nebyla po pondělních útocích obnovena. Ale šlo hlavně o to, si zaválčit:) Samozřejmě Socan už nebyl příliš bráněn, nicméně shození divu na 0 se myslím počítá. Ještě si neodpustím poznámku k Zuzikově armádě, která moc hezky shodila div z vysokého levelu. Nakonec jsme na JV dali dohromady pěkné armády a vše nebylo jen na JK, jak se na severu asi čekalo. Protože od spojenců na stavbě divu se očekává nejen pomoc se zásobováním divu, ale i pomoc s bouráním těch ostatních..

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Má to jednu nectnost :-) bojovali jste už jen proti statistům :-)
Armády DMW se odtud stáhly s tím, že už to nemá smysl takže je fajn, že si to dokážete pochválit :-)

a jen tak pro radost si tam občas postavíme jeden level aby to hezky vypadalo (plácáme si bábovičky)...

ale přeju vám to užijte si to :-)

DrakMrak (DMW)

Aureliano b. řekl(a)...

Ano,
pokud jsem to nezduraznil, samozrejme to bourani bylo uz jen na efekt. Na druhou stranu majitele tech armad si zaslouzi byt zde vystaveni. Se stavenim armad meli mnoho prace a byli ochotni je pouzit planovane s ostatnimi, nikoliv jako svehlavou soloakci. Museli je zivit az do konce, aby zjistili, ze jejich armady nebudou vlastne potreba. Proto tuhle akci povazuji za hezkou, armady splnily to co mely - sly na smrt proti cizimu divu.

Unknown řekl(a)...

Udelame jim bile pomnicky jako v Pentagonu :-D


Jarmo

Andy řekl(a)...

Aureliano: ano prekvapen sem byl, bo sem neocekaval od tak mrzke katovaci skupiny nejaky zasah.
Pravda je ze to byl utok spise ze zabavy , na vysledku to nic uz ovlivnit nemohlo.

Zde bych chtěl zmínit velký dík všem jak z organizačního teamu, klobouk dolů vážně...a taktéž těm pravým útočníkům, kteří nedovolili soupeři nějaký rozvoj a kteří vytvořili a živili kvalitní útočné armády.

Jarmo: hlavně nezapomeň vlaječky... :-)

Když to shrnu za sebe, tohle byl můj první server, začal sem trošku později, hrál to jak kuličky za pákistán, ale jsem rád, že jsem mohl svojí kapičkou přispět do vítězného (snad už to tak lze říct) rybníka. Myslím že sem se dost naučil, ledacos bych hrál jinak (spíš všechno), což už ale naštěstí nepotvrdím, protože už nechci travian do konce života vidět... :-)

Anonymní řekl(a)...

jako pri oskarech, dekuji sve manzelce, ze se se mnou nerozvedla, dekuji me dcerce ze mi stale rika tati a ne dobry den, dekuji svemu zamestnavateli ze mam nocni sichty a tak jsem mohl hlidat stavu DS, ale hlavne velke diky celemu vedeni, ktere se podilelo na stavbe a organizaci veci okolo DS, pokud mohu rici opravdu zcela uprime smekam pred vami a dovoluji si rici ze jsem nasel plno novych a spolehlivych a perfektnich pratel ... pro jarmo.boy trikrat bravo, bravo, bravo!!!

lkpr

Unknown řekl(a)...

naše brány by měly být zavedeny do mapy serveru jako významná kulturní památka, protože jejich návštěvnost předčila cokoliv :D Snad se vám u nás líbilo, i když už tam ke konci nebylo na co koukat ;-)...ale my návštěvy rádi :-)

Sára, DMW