pondělí 26. května 2008

Návštěva u Socana

Trošku jsme se podívali Socanovi na sklady:

Čech[C.o.T #1] s beranidly

Městká zeď ? -> 0

Scat[Kerio] zničil tržiště:)

spartik[K+A] s obří galskou armádou mohl klidně střílet 2x

Velký sklad: ? -> 0

rrkp [JK²] dovršil zkázu

Velký sklad: ? -> 0
Velký sklad: ? -> 0

EDIT:

Psiros JK¹ a jeho katapulty

Velký sklad: ? -> 0

EDIT: Nutno přiznat, že šlo o dvě na sobě nezávislé akce Keria a JU. Takové malé Potkali se u Kolína. To, že útoky přišly v podobný čas, je velká náhoda.

26 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

no uprime receno kdyz se tady na to koukam jak jim davame takovy cocky tak je to mazec a kdyz si to prohlizim tak se jen smeju.staci si jen vzpomenout na minulost jaci to byli hrdinove a ted.no hazim pak vytlem celej den kdyz najedu na traviana.takze jihu grtuluju!severe zbohem na jinem servru
(je to odemne osklive ale ja si nedam rict proste ta vase bezmoc je ksmichu)
pariraram

Anonymní řekl(a)...

Tak to byl příspěvek hodný kreténa :)
Je krásná, ta tvoje úcta k nepříteli, tvá představa o bezmoci taky :)

Prosím, buď tu nechte oba komentáře, nebo oba pryč, oba jsou zhruba stejně slušné a přínosné

Camling

Anonymní řekl(a)...

A jinak - konečně ta rána z milosti, narozdíl od všech ostatních mě tenhle útok snad i potěšil :)

Camling

Anonymní řekl(a)...

no co s pravdou ven nemam co skrivat a co sem kreten pod mi to rict do oci ke mne pred barak;)
no co no takhle to cejtim ja.
mozna o ucte protibojovnika vim vic jak ty ale ne v traviane tam vas neznam tak nevim co bych vas uctival souper jako souper a prece se vam tam nebudu klanet

Anonymní řekl(a)...

Hmm.. a moje beranidla, byt sla zcela zbytecne, tu nejsou :(

Camlingu, podobnych vysmesnych komentaru jsme si od vas poslechli celkem dost. Ja bych to nechal byt, co jsme si to jsme si, hlavne at uz je konec.

Scat, Kerio

Anonymní řekl(a)...

Prosím, Camlingu, omluv našeho dysgrafika, dyslektika či co ještě.
Jinak...kdy ty to vybalíš? Hádám, že ještě něco máš.

K tématu...tyhle útoky jsou už jen takové "kam s ním?", ale vypadají pěkně.

beenny

Anonymní řekl(a)...

Hm, tohle je "kam s tim": http://travilog.org.ua/cz/5684426/e0ea6086da151c90fdba873df3037d93

- aneb ukazka naprosto zbytecne prace.

Scat, Kerio

Anonymní řekl(a)...

no dislektik bude stacit i kdyz nejsem ale ja na chyby ted nekoukam at si o me mysli kdo chce co chce stejne me neznate a nikdy znat nebudete(myslim osobne) teda alespon doufam jinak traviansky vyrizovani uctu stacit nebude ted mluvim kevsem;)
a disgrafik no promin ale jaky by to zemne byl architekt(za par let no)
pariraram

Anonymní řekl(a)...

jej Scat to na.....
no dobra prace za udelani tolika beranu ale domysleny to nebylo
ale co neco jim tam chciplo a to je hlavni:p

Aureliano b. řekl(a)...

@Pariaram:

No, jsi jeste decko, tak to trochu chapu, jinak si ale uvedom, ze podobnymi komentari shazujes nejen sebe, ale i svou alianci. Hranice uspechu a neuspechu je velice tenka a nikdy nevis, na ktere strane se ocitnes. Predstava, ze "my" jsme ti lepsi, chytrejsi a podobne nez "oni" je zcela zcestna.

@Camling

Pokud se podepises, tak ti komentare mazat nebudeme, nejsme na oficialnim foru;)

@Scat

Uverejnuji jen reporty, ktere mi nekdo posle, nejsem jasnovidec, ikdyz jsem podle top10 hadal, ze jsi tam utocil. Myslim, ze bysme meli priznat, ze slo o 2 na sobe nezavisel akce, kdy casova souslednost utoku byla ciste nahodna

@Sever

Pro vsechny ze severu, rad bych poprosil o plne reporty utoku na natarske vsi, doufam, ze se jich dockame aspon po skonceni. Precijen ta obrana dava tem reportum jisty smrnc.

Anonymní řekl(a)...

ano ostudu si dělám, ale nerad bych vás zatáhl do diskuze o tom jestli je chytrejší sever nebo jih.
po osobní stránce si myslím že je to úplně jedno a po traviánské stránce je to úplně jasné!
já kde se objevím tak tam to i vyhraje(né to nééé ale sem rád že mužu být na jihu a kdybych byl na severu tak bych už tam nebyl páč by mi rupla hlava)
jih je perfektní a teď bych tu nerad viděl reakce severu(jestli mi chcete něci říct tak travian pošta:sem se nemontujte).
a pak ješte jih mě hodně překvapil a to bouračkama a sever zase ponížil:čekal sem rovnocenné soupeře a když sem viděl poprvé alianci SEVER tak sem si říkal že to bude mazecký období a vono nic.prostě vítězstvi na plný ______________________________________________________________________
pariraram spisovný

Anonymní řekl(a)...

aureliano: Moje a Spartikova armada byla stavena jako "posledni zachrana". Jenze jak vsichni vime, nebylo potreba ji pouzit a tak jsme se domluvili jenom spolu, naplanovali to tak, aby mezi nase utoky dorazili i natari slo se... ze utoci i JU jsem se dozvedel az pote.

Anonymní řekl(a)...

jo a podpis...

Scat ;)

Anonymní řekl(a)...

@Scat - no jo, bohuzel uz to tak je, ze nam zbylo relativne dost armad, ktere uz nebylo kam poslat. Mozna nas tim sever dostal.

Mohli jsme se domluvit a poslat to na sebe navzajem, pak si vymenit reporty a hotovka.

Hlavni je, ze uz to konci.

couda22

Athena - DMW řekl(a)...

Vsechny plne reporty prozatim dopadnuvsich bouracek jsem poslala Spartikovi i se souhlasem a gratulaci, tak si to vyzadejte od nej. Jeste jih hodne bezi, takze to vypada, ze to "kam s tim" je Draci div :D . Timto jeste jednou uprimne gratuluji Jihu k vitezstvi. Mohli by jsme tu polemizovat o ruznych obdobich hry a kdo v nich byl lepsi, ale ucelem tehle hry je postavit div na lvl. 100 a v tom vcetne priprav jste jasne vyhrali. :)

Athena

Athena - DMW řekl(a)...

to Pariraram : muzu ti to prijit povedet do oci taky pred barak :)

Anonymní řekl(a)...

Ahojky děkujeme za návštěvu... dík že jste si očistili botičky :-) takže aspoň máme zjednán sqvělý všestraný příchod do DS :-) a dík že jste něco málo obilíčka a surek zanechali abychom si alespoň bábovičky uplácat mohli.
Jinak přeju JIHU oprávněné vítězství a partě od DMW přeju sqvělý pátý místo fakt se snažili bohužel nás na to bylo méně než bylo potřeba :-)což je škoda :-) a před pár lidičkama smekám širák a odhazuji ho vdáál :-) hlavně před Cardmanem který nás dokázal úspěšně a vytrvale trápit a zaměstnávat ... fakt skvělý.
Takže závěrem Sláva vítězům ... čest poraženým :-)

DrakMrak (DMWa,sm,n)

Unknown řekl(a)...

juu, založte nám vlákno na gratulace, tady se to zbytečně ztratí :)

Aureliano b. řekl(a)...

Vlakno na gratulace klidne zalozim, az bude vitezstvi jiste..

Anonymní řekl(a)...

jj vediet tak vase moznosti tak to maznem ovela ovela skor ... toto vam neodpustim :D

Anonymní řekl(a)...

DMW měla možnosti velmi omezené ale měla srdnatý a dobrý lidičky který dokázali velmi mnoho na severu vlastně nejvíc :-) a až do konce jely všechny tři ally na plnej výkon :-) No ty stejky kterejma si vedení DMW občas poladilo útroby taky pomohly ;-)

DrakMrak

Anonymní řekl(a)...

Gratulace, uznání a zbytky obilí, surovin i jednotek se přesouvaji na podporu 125/-125. Mně už jsou na nic, Vám pomůžou proti Natarům

mmrozek. DMW

Anonymní řekl(a)...

Camlingu, podobnych vysmesnych komentaru jsme si od vas poslechli celkem dost. Ja bych to nechal byt, co jsme si to jsme si, hlavne at uz je konec.
Doufám že ode mě jich tolik nebylo, já nadával pokud možno neveřejně :)
Mě jen včera trochu ruply nervy, zas jsem v klidu a neřeším to :)

Jinak...kdy ty to vybalíš? Hádám, že ještě něco máš.

Nemám, už dlouho nemám - já jsem kamikadze, takže větší armáda u mě neměla šanci na vytvoření ani přežití, asi měsíc před koncem jsem se přeorientoval na obranu a už jen bránil a živil Div (respektive postupně několik divů :))

Camling

pogratuluju až v tom speciálním vlákně :)

Anonymní řekl(a)...

tak to ja pogratuluju hned, dobra prace :o)
jen me trosku mrzi Vas pristup... "Navsteva u Socana" je predlozena jako skvela zprava, ale "Div C.A znacne poboren" byla vec, za kterou by se Sever mel skoro stydet, nebot byl dle vaseho tvrzeni nejslabsi... a ted si porovnejte silu techto dvou divu :o)
zkuste trosku nadhledu ;o)

jinak jste ale predvedli skvele sehrane akce, vyhrat by si zaslouzil skoro kazdy, ale myslim, ze kazdy musi uznat, ze vam to klapalo :o)

Maki

Aureliano b. řekl(a)...

@Maki

Návštěva u Socana byla dobrá zpráva, protože tam učinkovaly naše armády. Div C.A byl náš spojenecký, proto jsme z jeho zničení neměli radost. Rád bych třeba viděl nadhled, se kterým komentujete na svém fóru zničení svojich vesnic a zničení cizích vesnic.
Samozřejmě nadhled chybí spoustě lidí, viz travian fórum nebo komentáře zde. Vždy jsem myslel, že ho mám dost, ale asi jsem se mýlil:)

Anonymní řekl(a)...

no jasne ze jste nemeli radost, ale oznacili jste to v podstate za ubohy akt SEVERu... za to vy jste hrdinne rozbili posledni div :o)
ne vazne vam to preju a jak jsem rekla jiz predtim, zaslouzite si to...
a ver mi, ze my (DMW) jsme to v podstate celou hru brali s nadhledem, my jsme vzdycky byli zamereni spise na vztahy a pohodovou atmosferu, coz potvrzuje to, ze i po skonceni se mnozi z nas budou vidat i dal a minimalne 2 z nasi ally maji daleko vetsi a dulezitejsi planyb :o)

Maki

P.S. dnes jsme oslavili 1. lvl divu :D