úterý 27. května 2008

Útoky na Misiův plán

Všechny články se tu točí okolo divu, ale samozřejmě co bychom dělali bez plánů. Ty jsou samozřejmě bráněny, ale protože spojenci mají další, můžeme si dovolit riskovat menší obranu a posílit naši obranu v divu.

Útoky na Misia začaly špehováním opravdu zajímavým počtem špehů:

paža[BHoH-WSE]

Dnes nad ránem pak dorazily i nějaké ostré útoky.

ananas[ATL - O]
Smiss[ATL - P]
Smiss[ATL - P]

Yo.[ATL - P]
domino3[ATL - P]
huzic[ATL - O]
MIRATM[ATL - O]
BIGFOOT[ATL - P]

S obranou jsme to opravdu moc nepřehnali, naštěstí útoky neprošly.

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

zvolili jsem naprosto jiny pristup k chraneni planu. Uchybat.
U katymy je to trivialni. Presne vime jaky prvni utok je nebezpeny. Pred nim zalozime vesnici a presune se plan a fertig. Souper nema sanci ho ziskat. Mozna namitnete, ze to je darahe enbo narocne. Je to par surovin a 40min casu.
Meli jsme vesnici u Katymy, kde se dala zivit velika obrana, i plan tam byl nejakou dobu, ale sly velike utoky a tak jsme plan presunili a branili uz jen vesnici bez planu. Ta byla totalne znicena. Vlasne vsechny vesnice byly znicene. Jsou vzdy jen dve tri.

spartik

Anonymní řekl(a)...

Jednoznačně přesouvání plánu je nejlepší taktika... netřeba velké obrany aby byl nepřítel na prášky a založit novou vísku je brnkačka :-)
vyzkoušeno otestováno a funguje
a ještě dobrý je mít vesnici s plánem daleko za humny :-) než tam někdo dojde je vždycky čas na manévr...

DrakMrak (DMW)

Anonymní řekl(a)...

Tady neslo o plan stavitele, ale o 2hy plan. Takze jak bylo napsano, mohli jsme si dovolit riskovat a nepresouvat ho. Plan u stavitele se samozrejme presouval.

couda22

Aureliano b. řekl(a)...

Ano,
samozřejmě o tom víme. Třeba plán u Jarma byl hezky daleko na Jihu a tuším v nedělli navečer se přesouval. Nepřesouvat druhý plán bylo Misiovo rozhodnutí. Plán jsme mu svěřili, protože je na něj spolehnutí, takže když nechtěl přesouvat, nechal jsem to na něm s vědomím, že plánů je na jihu dost.

Anonymní řekl(a)...

Samozrejme, najprv som si rozmyslel, ci nebude riziko, ak nepresuniem plan. Cely cas som mal v dedine 120 000 vojakov co by prve utoky neznicili a vzhladom na ich rozostupi bolo dost casu presunut plan do vedlajisej dediny medzi dvoma utokmy, ak by doslo k vaznemu poskodeniu obrany.
misio

Anonymní řekl(a)...

puvodne jsme chteli Katyme znicit vsechny vesnice, protoze myslenka nebyla plan ziskat ale znemoznit jeho navrat do jakekoliv vesnice (driv nez se mi vysmejete, pokud bychom katyme dokazali znicit behem par vterin vsechny vesnice pak by jiste byl trosku problem s tim kam plan vratit, pokud by zadnou vesnici nemela odkud zalozit) ... na to sem na severu apeloval asi mesic ... nikdo me nevyslysel :( ale na kdyby se nehraje :)) pojdte uzivat krasneho pocasi..

stepandix