sobota 17. května 2008

Bourání od League

00:33:39
První vlaštovka s beranidly VFRmen[League™]

Zeď 20 -> 19
Shromaždiště odolalo, díky chybě útočníka.

Koala[League™] pocuchal zeď

Zeď 19 -> 16
Tržiště 1 -> 0

Thorrin[League™] poštouchl zeď o další level

Zeď 16 -> 15

Hlavn9 bijec Lukessa[League™]

Zeď 15 -> 14
Velký sklad 20 -> 18

Valheru[League™] se snažil o sundání dlaších levelů zdi

O2man[League™] s pěknou armádou neprošel

Další várka katů od SirAlfMcBishopp[League™]

dosotom[League™]

hunter3[League™]

Zatím poslední fikus007[League™]

Zpoždění: Městká zeď 20 -> 14, 18:27:10
Tržistě 1 -> 0, 0:07:50
Velký sklad 20 -> 18, 23:15:00

Celkové zpoždění: 41:50:00 = 1 den 17 hodin a 50 minut

Dále si ještě neodpustím menší analýzu útoku. Zajímavé by bylo určitě srovnání bourání, pokud by jsme měli stavitele germána, o kterém se uvažovalo (bohužel římská lobby zapracovala a žádný germán se na stavbu nepřihlásil:))

Takže po beranidlových útocích před hlavním náporem Lukessy byla zeď na 15. levelu. To znamená bonus do obrany 56%. Germán by nápor beranidel vydržel, protože zemní hráz má daleko větší odolnost. Zemní hráz má na 20. levelu bonus do obrany 49%, což je o něco méně. Pokusíme se nasimulovat, zda by bourací armády zbouraly něco navíc. Pokud ne, byl by lepší v obraně germán, protože by nevzniklo zpoždění způsobené pádem zdi, kterou je nutno opravit.

Celkové hodnocení útoku beru jako vítězství obránců. Stačí se podívat, jaké škody jsme způsobili my svými dřívějšími útoky. Děkuji všem, kterí posílají obranu do divu a hlavně pravidelně a hojně zásobují vojáky v divu obilím. Díky tomu,že se podařilo uzásobit div včera večer před útoky bez jediného chvilkového hladomoru, podařilo se o něco navýšit obranu před útoky. Každý voják může rozhodnout, jestli budova spadne o level nebo ne.

13 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

škoda té zdi a dvou lvl skladu.... jaké je spoždění pro nás a lze nějak srovnat jaký to má vliv na případné pořadí s divem CA a jejich poškozením??? díkes LKPR

Anonymní řekl(a)...

Velika gratulace!

Myslim, ze SEVER odkryl karty a Vam zpusobil tak male poskozeni, ze i kdyz nas rozemeou na kasi, tak severni div nevyhrtaje.

Goodreeho take zatim moc nesejmuli.. nicmene nesudme dne pred vecerem a pockejme na nedelni vecer.

spartik

Anonymní řekl(a)...

Hezka prace. :)))

sádlokarton

Anonymní řekl(a)...

LKPR: Nam udelali zatim zpozdeni presne 46:30:00, nevim, jak jste na tom vy a jak to u vas vypada, takze tezko muzu rict, kdo je dal...
Kazsopadne gratuluji k obrane, pekne jste branili a League s casem poslani utoku proste zavahala... Mohlo to byt zajimavejsi :)
Goodfree

Anonymní řekl(a)...

no doufám, že se nám to společně již podaří udržet a SEVEŘANY pokoříme :-)

lkpr

Anonymní řekl(a)...

Ač z toho nemám radost, taky se připojuju ke gratulaci a děukju za zveřejnění plných reportů.

Koala

Anonymní řekl(a)...

Olala, pekna podivana, ale malo beramidel. Ze 14 by zed spadla jako nic, ale priznejme si, ze bez Lukessy by si ani nevrzli.

beenny

Anonymní řekl(a)...

Pravda pravda, malo beranidel. bohuzel bouraci akce severu meli prijit az mnohem pozdeji a s jinym usporadanim.. odchod DF akci urychlil a urcitym zpusobem znehodnotil.

stepandix

Anonymní řekl(a)...

@stepandix - mnohem pozdeji? Za 7 dni udelas neco malo pres 1000 beranidel. Nejsem si jist, jestli by to prilis pomohlo. Mozna o neco, ale ne o tolik. Pokud budu mit cas, tak si schvalne udelam simulace.

couda22

Aureliano b. řekl(a)...

Je tady neco o cem nevim?
Za tyden uz (snad) bude konec ne? Proto diskuze, co by se stalo za tyden nechame stranou, ok?:)
Mam strach o svoje mentalni zdravi, diky...

Maca

Anonymní řekl(a)...

Hm, nedivím se ti Aureliano, je to docela záhul.. já jedu obraný jednotky a obilí a valím to všechno do divu, jen to mám daleko, cca 20 hodin.. Ale jinak děkuju, za pěkně udělaný reporty, hned mě to nabilo energií.. Vítězství máme na dosah.

Zdendav007

Anonymní řekl(a)...

Zdravim,
gratulujem JU k obrane a JK k hre pocas celeho roka. Postoj aj jednanie JK boli vzdy naozaj ferove a preto vam prajem nech to uspesne dobojujete. Zaroven gratulujem celemu JUHU k strategii aj prevedeniu zaverecnych bojov o div sveta. Odchod DF-PHX na situacii nic nemeni... vitazstvo by pripadlo takmer s urcitostou jednemu z juznych divov. Tak vam prajem aspon trosku napatia na zaver. Kedze nemozem gratulovat verejne na fore ;) tak som si dovolil aspon tu. Verim ze to nebude vadit.

s pozdravom najazdnik, DF-PHX

Anonymní řekl(a)...

Jsem rád za ten poslední komentář a vůbec za většinu komentářů, které nám zde zanechávají soupeři. Je to jen hra a když jsme s Aldou zakládali Jižní kříž tak jsme si zakládali zejména na tom, aby se nám ho podařilo udržet se ctí až do konce, aby JK vždy budil respekt u soupeřů a byl známkou jistoty a spolehlivosti u spojenců. Bohužel rodinné události mě potom z větší části odstavili z účasti na tomto servru, ale je krásné sledovat jak naši alianci stále drží titíž hráči, o jejichž vstup k nám jsem tolik usiloval a jak po celou dlouhou dobu zůstali naši alianci věrní :-). Konec bude o štěstí, tak ať se k nám v závěru to štěstíčko trochu přikloní..
Luca