pondělí 26. května 2008

League vs. Jarmo boy

Už od pátku, jak se blíží předpokládaný útok, zvyšuje se aktivita severu, zejména League. V sobotu to bylo první varování od Jouzy:

Jouza[League™] neprošel pevnou obranou

Dnes dopoledne přišly ostré útoky, částečně úspěšné:

Beranidlovka bububu[League™]

Městká zeď: 20 -> 19

AnalRaper[League™] dal spojení "velká armáda" nový rozměr

Velký sklad: 20 -> 18

Cry Wolf[League™] se sám zbavil možnosti zásahu nesmyslným mířením

Celkové zdržení:

Městká zeď 20 -> 19: 4:22:10
Velký sklad 20 -> 18: 23:15:00

Samozřejmě další mračno útoků je na obzoru a je velice těžké odhadnout, které útoky skrývají opravdovou hrozbu. Můžeme pouze posílat tolik obrany do divu, kolik stačíme vyrobit a tolik obilí, kolik stačí obchodníci odnosit.

11 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Aneb uplne zbytecny utok, na vitezstvi JU (nebo dokonce jihu) to vliv nema, jenom to prodlouzilo cas, ktery tu musime travit.

Snoopy

Anonymní řekl(a)...

Podle mě zbytečný příspěvěk. Kdyby jsi dělal několik měsíců denodenně armadu tak by jsi ji nechal ležet ladem nebo ji na někoho poslal ...

Kryštůfek

Anonymní řekl(a)...

Anal Reaper - komu cest tomu cest, snad uz nic takovyho dalsiho sever nema :) V tomdle pripade se riman jako stavitel vyplatil, ale myslim, ze si dali chlapci z travianu hodne prace s tim, aby hra byla vyvazena a jedna z ras nebyla zvyhodnena.

Zuzika 2

Anonymní řekl(a)...

Panove,delate mi v tom bordel! Jak je to tedy s temi build timy? Vy tu vsechno delite dvema (oproti help.travian.cz),ale rimska zed se podle me stavi urcite 8 hodin a neco, a ne 4 a fousek...

Lukessa

Anonymní řekl(a)...

V divu je přece poloviční doba stavby. Jinak blahopřeju k hezké obraně :)

Micka

Anonymní řekl(a)...

@Zuzika2 - podle mne jsou vlastnosti narodu v travianu relativne vyrovnane. Urcite neni stavitel riman nijak zvlast zvyhodnen, spise naopak. Nekoukej jenom na to, ze sever podcenil beranidlovky. Podivej se, jak to dopadlo u rimanu na severu. A to to nebylo jenom tim, ze meli malou obranu. Na jihu byly/jsou beranidlovky, ktere jsou schopny zbourat zed i do 6M obrany - potom je stavitel riman v nevyhode oproti staviteli germanovi.

@Lukessa - cesky TT zavedl polovicni dobu stavby v natarske vesnici. Proto je potreba casy uvadene v travian FAQu/helpu delit 2ma.

couda22

Anonymní řekl(a)...

Aha diky,to jsem nevedel...no dobra zprava je,ze zdrzeni neni tak velke a server driv skonci:-))

Lukessa

Anonymní řekl(a)...

Ty jo, pokud tak chceme konec, proč to sakra furt bouráme?! :)

Velikost Analovy armády překvapila i mě, celkem síla :)

Camling

Anonymní řekl(a)...

Teda nedá mi to abych hráči s tím hnusným jménem :o) nevysekl poklonu. Ani jsem netušil že se za jeho hrází něco takového ukrývá. Super nádherná armáda...
Jasně se ukazuje jak je nesmírně důležité mít v alianci hráče typu Couda a Aureliano a nechci tim nikomu podlézat ani opomíjet ostatní kteří dělají mravenčí práci. Liga měla hezké armády ale zničila je naprosto nekoordinovaně. Možná moc kohoutů na jednom smetišti. :o) Krkovička

Anonymní řekl(a)...

Nenene, nas problem byl,ze jsme naopak nemeli zadneho kohouta, zadneho velitele:-)
Prirovnani "hodne kohoutu na jednom smetisti" bych spis pouzil k dohadovani severu, ktery div bude hlavni

Lukessa

Anonymní řekl(a)...

No možná by stálo zvážit jestli má cenu ještě obnovovat zed na lvl 20, jeslti tu byla porovnána s germánem tak i kdyby ji snad ještě o nějaký ten level shodili, tak ten bonus do obrany by měl být dostatečný (tedy větší než u germána)

calfa